Kérastase Elixir Ultime Oleo – Complexe The Imperial

1. Utseende, kapacitet, effektivitet

kerastase-elixir-ultime-oleoKerastase-produkten kommer i en vackert utformad glasflaska, utrustad med en stor, användbar pump.

Den har en kapacitet på 100 ml och är mycket effektiv – det kommer att vara i ca 3-4 månaders användning.

2. Sammansättning

Fyra naturliga oljor, som dominerar i kompositionen, bestämmer kosmetologens höga värde.

  • cornolja:perfekt regenererar hår, ger näring och ger elasticitet. Tack vare det får ditt hår ett gott utseende, motståndskraft, börjar skina och skyddas mot ogynnsamma väderförhållanden. Även torr radiatorluft eller luftkonditionering kommer inte att hota det.
  • arganolja:skyddar hår från stylingbehandlingar, på grund av vilket hår lätt kan skadas. Det här är: färgning, blåstorkning, rätning, varm curling, kraftig borstning och användning av gummiband. Alla dessa faktorer orsakar försvagning av hårlökar. På grund av agranoljans värdefulla egenskaper är inte bara håret skyddat från utsidan utan även regenererat på insidan.
  • Camellia Oil:Villkor håret mycket väl, släpper det och underlättar styling. Dessutom stränger glädje med motståndskraft och blir silkeslen till beröring. Kameliaolja, även känd som tea tree oil, hjälper till att ta bort orenheter från hårets yta, vilket förbättrar penetrationen av värdefulla komponenter.
  • pracaxiolja:är en lätt, inte en mycket rinnande olja som lätt appliceras på hår och absorberas snabbt. Starkt fuktar håret, skyddar mot skadlig UV-strålning och från överdriven kosmetika (inklusive ammoniak i hårfärgerna). Det garanterar glans, motståndskraft och färgdjup.

3. Ansökan

Kerastasolja kan användas på flera olika sätt:

  • på torrt hår före styling – som en produkt som är ansvarig för näring, konditionering och förbättring av styling.
  • på torrt hår före tvätt – det kommer att bidra till att bli av med några gifter och föroreningar från hårets yta. Dessutom kommer det att tränga in i hårknivar som ger regenerering.
  • På stylat hår – för att betona skönhet och glans och för att förbättra färgen.
  • i slutet – exakt var håret är särskilt utsatt för skador.

4. Effekter

Kérastase Elixir Ultime Oleo – Komplex Imperial är ett oersättligt steg i vården av färgbehandlat hår. Väl sammansatta naturliga oljor ställer omedelbart hår, förhindrar överdrivenhet, färgavverkning och brittleness. Olja regenererar hår från insidan, skyddar och bevarar på utsidan, stärker hårlampor, underlättar styling och kamning.

5. Slutsats

Mycket prestigefylld, vackert utformad produkt som innehåller en stor koncentration av välkomponerade naturliga oljor. Du måste dock vara försiktig så att du inte släpper glasflaskan på golvet, det kan splittras. Olja är effektiv, dess behagliga doft håller länge på håret. Det faktum att produkten kan användas på hår på flera sätt möjliggör att justera vården av både skadorna och den livsstil vi leder.