Mytisk oljeljusglödolja

1. Utseende, kapacitet, effektivitet

mythic-oil-colour-glow-oilHårolja för färgbehandlat hår från L’Oreal Mythic Oil-serien är en produkt som kommer i en orange glasflaska med oregelbunden form. Flaskan har en orientalisk design. Den är stängd med en plast, kopparfärgad pump.

Produktens orientaliska utseende refererar till en ritual av hårolja, känd och gjort i århundraden av kvinnor från öst.

Mytisk oljekolv Glödolja präglas av stark, men ganska trevlig, kryddig doft. Den har en kapacitet på 100 ml och är mycket effektiv. För en enda behandling är 1 till 2 droppar olja tillräckliga.

2. Sammansättning

L’Oreal Mythic Oil består av fyra högkvalitativa, naturliga oljor. Var och en är rik på goda fettsyror som bekämpar fria radikaler, bevara färg och strålning av färgat hår.

  • Avokado –är en väldigt närande och regenererande olja som innehåller en komplett uppsättning vitaminer som ditt hår behöver se vackert och växa friskt. Avokadoolja är också rik på mineraler, såsom magnesium, mangan, järn, fosfor, kalium, natrium och zink. Dessutom innehåller den också många fettsyror från omega-9 och omega-6. Dessutom stärker oljan naturlig skyddshämmare, tack vare vilket håret inte förlorar fukt och regenererar snabbare.
  • Druvfröolja– är en mängd omättade fettsyror. Den är rik på vitamin E, kallad ungdoms vitamin på grund av dess fantiradiska egenskaper. Dessutom tillförs olja glans och glattar perfekt håret utan att väga ner det.
  • Tranbärsolja– förbättrar hårets motståndskraft, skyddar mot för tidig åldrande. Det absorberas väl och ger djup näring. Dessutom innehåller den ett antal mineraler som är fördelaktiga för hår, såsom järn, kalcium, magnesium, kalium, natrium, fosfor, zink, koppar, mangan och selen. Det kommer inte bara att ta hand om färgbehandlat hår utan också skydda det mot överdrivenhet.
  • Linfröolja– är ett botemedel mot hårskador på grund av stylingbehandlingar, vilket inkluderar färgning. Det bygger upp och stärker strängar. Dessutom slätar det perfekt håret, förhindrar frizz även av de mest torkade håret. Linfröolja förhindrar håravfall, förbättrar tillväxten, motståndskraften och ger mjukhet.

3. Ansökan

Mythic Oil Color Glow Oil kan användas på både fuktig mässing efter duscha och torrt hår – när vi känner behovet. En annan bra lösning är att använda den före styling eller torkning.Det kommer inte bara att ge vacker glans och utseende utan också skydda mot skadliga effekter av varm luft.

4. Effekter

Mytisk oljekolv Glödolja fungerar både på ytan – skapar en ultra-tunn, skyddande beläggning och även djupt regenererar på insidan. Därför blir håret inte skadat efter att det hela tiden behandlas med ammoniak. Olja säkerställer en korrekt hydratiseringsgrad, stärker håret, garanterar djup färg och glans i flera veckor. Dessutom skyddar det torra ändar.

5. Slutsats

Olja ger lyxig vård till färgbehandlat hår. Förbättrar sitt utseende, bevarar färg. Det är dessutom mycket effektivt och har stark, orientalisk men trevlig doft. Rikheten av oljor som används i denna produkt är också en stor fördel. En annan tar hänsyn till olika användningsområden. När det gäller nackdelarna måste vi dock nämna glasflaskan – även om det ser bra ut – Det kan krossas efter att ha fallit på golvet.