Nanoil Hårolja

1. Utseende, kapacitet, effektivitet

den bästa håroljan Nanoil

mer information: nanoil.se

En mycket trevlig, svart, slät och cylindrisk mörk glasflaska, underlättad med en exakt pump som inte fastnar och exakt fördelar rätt mängd olja. Mörk glasflaska skyddar dyrbara oljor från skadliga solljuseffekter.

Nanoil Hårolja har en kapacitet på 100 ml och är väldigt effektiv. Den har också en härlig och mild doft.

2. Sammansättning

Oljans sammansättning ändras i enlighet med beskriven version av oljan. Inte utan anledning finns Nanoil tillgänglig i tre versioner; varje är designad för olika typer av hårporositet. Därför måste du vara medveten om det faktum att det inte finns ett, universellt botemedel för alla hårtyper. Porositetnivån bestämmer om vi har tunnt och skört hår eller strävt och tjockt. Varje typ kräver olika behandlingar och ett mångfald näringsämnen och aktiva ingredienser. Därför erbjuder Nanoil tre olika typer av oljor för att förse ordentlig vård och hjälp att besegra olika hår och hårbottenproblem. Du kan välja från:

  • Nanoil För Hår Med Låg Porositet(tjockt och strävt)
  • Nanoil För Hår Med Medium Porositet (krusigt, matt och bångstyrigt)
  • Nanoil För Hår Med Hög Porositet (uttorkat, skadat och skört)

Den officiella hemsidan inkluderar grundliga beskrivningarav varje hårtyp, således kommer utvalet av rätt olja inte bli något problem. Alla kvinnor vet vad deras hår har och hur det reagerar på behandlingar.

Dessutom, till skillnad från många oljor (beroende på versionen finns det antingen 6 eller 9 oljor) inkluderar den en rad andra förskönande och närande ingredienser. Du kommer hitta: lanolin, pantenol, silke, keratin och mycket viktigt solskydd och vitamin A och E.

Dessutom är Kerastim och Baicapil innovativa komplex som inkluderas i alla tre versionerna av Nanoil. Sådana komponenter är naturliga och förnyar hår perfekt, förstärker hårsäckar, förebygger håravfall och boostar hårväxt. De två ingredienserna kan även stimulera passiva hårsäckar som senare gror starkt och friskt hår. Som resultat, blir ditt hår tjockare, fylligare och tätt.

3. Applicering

Nanoil Håroljor kan appliceras på olika sätt. Beroende på mängden tid du kan tillägna din hårvård, kan du lämna kosmetikan i ditt hår och hårbotten över natten eller utföra en håroljebehandling i ungefär 30 minuter. Nanoil kan också användas före eller efter schamponering, på torrt eller fuktigt hår, som en hårbalsam eller ett serum för kluvna toppar.

4. Effekter

Nanoil Hårolja fungerar på både ytan så väl som insidan av håret. Tack vare det draget kan för det första, utseendet förbättras, glans, spänstighet, lenhet, och mjukhet, för det andra, förnyas hår från insidan genom att återbygga brutna sulfidband och återfyller keratin och vitaminbrister. Nanoil förnyar och förstärker hårsäckar – på så sätt förses komplex förnyelse och snabb tillväxt av starka hårstrån.

5. Slutsats

Nanoil Håroljor är en komplex behandling som förnyar håret på bara 30 dagar och förskönar det från allra första användning. Produkten är silikon, och paraben fri, den saknar också SLS och SLES såväl som petroleum derivativ. Kosmetikan är fullständigt ofarlig för hårbotten och hår. Den inte bara när men förbättrar också ditt hårs tillstånd och ersätter framgångsrikt en rad hårvårdskosmetika.