Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense

1. Utseende, kapacitet, effektivitet

redken-diamond-shine-intenseDiamantolja från Redken är en av de vackraste produkterna på marknaden. Glasflaska ser ut som en grov diamant och har en djup, mörkgrön färg. 100 ml produkt underlättas med en glaspipett, med vilken du applicerar oljan. Kepsen är smart utformad – Allt du behöver göra är att trycka på knappen för att dosera en korrekt mängd av produkten. Det garanterar hygien och användarvänlighet.

Olja är effektiv men misslyckas med att imponera av doften som liknar konstgjorda, kemiska lotioner som används i salonger.

2. Sammansättning

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense är en prestigefylld produkt. Den innehåller hög koncentration av naturliga oljor, med en liten kapacitet av silikoner och andra skadliga kemiska ämnen, såsom SLS, SLES och parabener.

  • Solrosolja– perfekt, stärker håret, rika på karoten och E-vitamin, vilket är viktigt för att bevara det friska utseendet och hårets hår. Dessutom upprätthåller denna olja en riktig fuktnivån på håret och ger resistens. Den innehåller hög koncentration av linolsyra, som är ansvarig för att hårcellerna fungerar väl.
  • Olivolja– behandlar mycket torrt och skadat hår. Det ger resistens och förhindrar brittleness. Olja lägger till glans och underlättar styling, dessutom stärker dess uthållighet tack vare vilket det blir motståndskraftigt mot eventuella mekaniska skador. Oliveolja hindrar ammoniak som förekommer i hårfärger från att överdriva våra strängar.
  • Jojobaolja– fuktar och snabbt regenererar hår. Nötter det och stimulerar cellförnyelse, vilket gör att håret kan regenerera snabbare och åldras långsammare.Dessutom skyddar jojobaolja också hår från skadliga effekter av solstrålning, frost och vind.
  • Kokosolja– innehåller mycket kalium, magnesium och zink. Absorberar snabbt in i hårets inre vilket ger en osynlig beläggning. Tack vare detta är håret skyddat från skador. Dessutom förbättrar oljan sken och bevarar färg. Kokosolja bidrar också till rekonstruktionen av hårets proteinstruktur.
  • Camelinaolja– är rik på omättade fettsyror (innehåller ca 90% av dem). De ger näring till håret, blockerar de destruktiva effekterna av fria radikaler som bidrar till åldrande av hår, förlust av motståndskraft, bräcklighet och ökad torkning av ändarna. Olja hindrar också toxiner från att tränga in i hårkonstruktioner. Det fungerar som ett filter som överför värdefulla ingredienser till hår och inte tillåter de destruktiva elementen.
  • Aprikoskärnolja– har en vacker doft, absorberar snabbt och ger hår med vacker glans och djup färg. Det hjälper till att style hår och perfekt villkor det. Dessutom bidrar det till att upprätthålla en korrekt nivå av hårhydratisering.

3. Ansökan

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense borde appliceras med glaspipetten. Endast två eller tre droppar räcker för att appliceras på torrt eller fuktigt hår – före eller efter tvättning. Tänk på att denna olja bara ska appliceras på hår och undviker hårbotten. Applicera det från mitt längd, det är från öronnivån, eller bara i ändarna. Under dagen kan den appliceras flera gånger på torra wisps – när vi känner att vårt hår förlorat vitalitet och motståndskraft.

4. Effekter

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense rekommenderas inte strikt för färgbehandlat hår. Dess huvuduppgift är att förbättra sken och förbättra färgen på alla slags hår – oavsett om den är färgad eller har en naturlig men lite matt skugga. Olja regenererar skadat hår, ger motståndskraft och gör det mjukt att röra vid. Dessutom kommer det att bry sig om skadade ändar och skydda mot skadlig solstrålning. Det kommer dessutom att göra håret mindre benäget att bryta medan ändarna kommer att få snyggt utseende och förhindra frizz. Dessutom kommer olja att underlätta styling, tämja oroliga wisps och förhindra skador orsakade av stylingbehandlingar. Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense garanterar noggrann regenerering inte bara för färgbehandlade strängar utan även naturliga, fri från ammoniak.

5. Slutsats

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine Intense rekommenderas för allt hår som är matt och brist på glans, torr och otrygg. Produkten imponerar med exklusiv förpackning och en mängd olika naturliga oljor. Dessutom är den effektiv och användningen kan anpassas till nuvarande hårförhållande. Tyvärr har Redken olja en obehaglig doft, som kvarstår på håret hela dagen. Dessutom måste du vara noga med att inte bryta glasflaskan eller pipetten.