Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color

1. Utseende, kapacitet, effektivitet

schwarzkopf-essence-ultime-diamond-color

Schwarzkopf Essence Ultime Diamond Color kommer i en enkel plastflaska med lock och liten pump. Den har 75 ml kapacitet, en gul färg och delikat, lite orientalisk doft. Olja har ganska ren konsistens, därför går det ut snabbare. Essence Ultime-serien skapas med en berömd modell – Claudia Schiffer. Diamond Color-versionen är avsedd för färgbehandlat hår.

Det hjälper till att regenerera och förbättra sin vackra färg.

2. Sammansättning

Essence Ultime Diamond Color är en produkt som innehåller bra alkoholer som håller vatten inne i håret och har fuktgivande effekter. Det är extremt viktigt för färgbehandlat hår, vilket tenderar att vara mycket torrt på grund av användningen av ammoniak. De viktigaste komponenterna i produkten från Essence är två oljor av hög kvalitet: solros och aprikoskärnolja.

Solrosolja– behandlar extremt torrt hår. Det fuktar det, lägger till glans och motståndskraft. Dessutom gör det håret mjukare och tämjt. Förhindrar statisk Dessutom närmar och skyddar det håret från eventuella skador och negativa väderförhållanden.

Aprikoskärnolja– har god absorbans. Penetrerar snabbt in i hårets inre. Det regenererar hår från insidan. Fuktighet och förhindrar fuktförlust. Aprikoskärnolja har en bra näring och intensifierar sin glans. Samtidigt kommer det att övervinna dullness och förbättra dess färg. Dessutom är det en mycket mild produkt med en vacker, subtil doft.

Effekterna av oljor stärks av ett komplex som är en kombination av keratin, panthenol och proteiner (Ultime-4-Complex). Komponenterna ger glans och skapar en skyddande beläggning som täcker unika glansar, förbättrar färgen på färgat hår.

3. Ansökan

Oljan är av rinnande konsistens och – även om det inte är mycket effektivt – det är lätt att sprida sig. Det väger inte håret ner men lämnar en fin, delikat doft. Essence Ultime Diamond Color kan användas på tre sätt:

  1. Innan du tvättar håret (det räcker att lämna det i 15 – 30 min).
  2. Efter tvätt på fuktigt, handdukstorkat hår. Olja skyddar den under styling, underlättar kamning och ger glans.
  3. På torrt hår, för att omedelbart förbättra sin glans och färg, se till att det är gott utseende och skydda hela dagen.

4. Effekter

Essence Ultime Diamond Color är en olja som kombinerar kraften i naturliga oljor och extrakt av pärlor, keratin och panthenol. Allt detta för att stärka, regenerera och skydda färgat hår från torrhet och skada. Oljan ger färgen på färgat hår och behåller sig från att blekna.

5. Slutsats

Essence Ultime Diamond Color innehåller bara två naturliga oljor och har liten kapacitet. På grund av sin tunna konsistens löper vi oss mycket snabbt. Å andra sidan tar det väl hand om färgat hår och bevarar färg, glans och motståndskraft. Dessutom har den en fin lukt som kvarstår på håret under en relativt lång tid.